Ugrás a fő tartalomra

3100 Salgótarján, Rákóczi út 60.


+3632310231

Széchenyi 2020

Hírek


2023. júl. 12.
BV
  • NMSZC

Félmillió forint értékű szerelvényeket, szerszámokat kapott adományként az NMSzC Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a karbantartási és üzemeltetési termékek forgalmazásával foglalkozó, Bátonyterenyén nemrég nyílt vállalkozástól.

Félmillió forint értékű szerelvényeket, szerszámokat kapott adományként az NMSzC Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a karbantartási és üzemeltetési termékek forgalmazásával foglalkozó, Bátonyterenyén nemrég nyílt vállalkozástól. A „fényszállító”-nak is nevezett Gilux Hungary adományával a villanyszerelő-tanulók gyakorlati képzését szeretné támogatni.

Félmillió forint értékű szerelvényeket, szerszámokat kapott adományként az NMSzC Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a karbantartási és üzemeltetési termékek forgalmazásával foglalkozó, Bátonyterenyén nemrég nyílt vállalkozástól.

A magas minőséget képviselő, budapesti székhelyű Gilux Hungary Kft. példás gyorsasággal és minőségben építette meg áruházát a 21-es és a 23-es főutak találkozásánál lévő körforgalom mentén. A kisterenyei városrész városias jellegét is erősíti a korszerű épület, melyet idén május 22-én nyitottak. Szente Gizella, a Gilux tulajdonos ügyvezető igazgatója kiemelte: a vidékünk ellátását azzal is segíteni szeretnék, hogy áruházuk nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig reggel hattól este 6-ig és szombaton pedig 8-tól 13 óráig tart. Ezzel mind a lakosság, mind pedig az építési vállalkozók, szakipari cégek és a szerződött partnereik rugalmasabban tudják beszerezni az általuk keresett karbantartási és üzemeltetési termékeiket. Hozzátette: törekszenek rá, hogy ne csak a legjobb szolgáltatást, de legjobb árat is biztosítsák a vevőik számára. 

Szente Gizella hangsúlyozta: számukra komoly érték a jó szakember, munkatársként és vásárlóként is, ezért is gondoltak arra, hogy a villanyszerelő szakma tanítását olyan szerelvényekkel támogassák meg, amelyekkel a jövőben a tanulók találkozhatnak majd. 

Az adományt megköszönve Gembiczki Ferenc, az NMSzC kancellárja kifejtette: a szakképzési centrum technikumai, szakképző iskolái révén számos céggel áll kapcsolatban, sokuknál épp most teljesítik szakmai gyakorlatukat a tanulóik. A tanműhelyek folyamatos fejlesztése, felszerelése kulcskérdés az oktatásban, ezért is örülnek minden ilyen adománynak, s jelezte, élni fognak azzal a meghívással is, amelyet a Gilux ügyvezetőjétől kaptak a tanulók áruházi termékbemutatóra. 

Nagy-Majdon József, Bátonyterenye polgármestere pedig örömét fejezte ki, hogy - részben a 21-es és a 23-as út fejlesztésének köszönhetően - egy újabb, magas minőséget képviselő cég érkezett városukba. Ráadásul olyan vállalkozás, amely nem csupán szolgáltatásával gazdagítja Bátonyterenyét, de a térség szakemberellátásához is hozzájárul. A polgármester reményét fejezte ki, hogy ennek a társadalmi felelősségvállalásnak mind többen ismerik fel a fontosságát és követik majd a Gilux példáját. 

**** 

A Gilux Hungary Kft. nagyrészt önerőből, illetve egy sikeres  GINOP pályázat segítségével (
https://gilux.hu/a-gilux-hungary-kft-technologiai-fejlesztest-eredmenyezo-beruhazasanak-tamogatasa)al, valamint munkatársaink együttműködésével építette meg bátonyterenyei áruházát, amelyet az ügyvezető asszony a bátonyterenyei és budapesti csapatának közös sikereként értékel. A modern, energiatakarékos üzlet megújuló energiaforrások felhasználásával épült, amelyhez a vásárlók kényelmét szolgáló nagy parkoló és büfé is tartozik. Korszerű, minőségi árukészlettel és széles választékkal nyitottak. Szerződött partnereiknek pedig az ingyenes házhozszállítást is vállalják.  

Közbeszerzési eljárásokon, meghívásos pályázatokon és elektronikus liciteken dolgoznak, eddig már több mint 180 közbeszerzést nyertek el és teljesítettek. A Gilux Hungary Kft. egy olyan ipari és lakossági termékeket forgalmazó vállalat, amely többek között nagy és kis háztartási gépekkel és kertészeti gépekkel foglalkozik. Emellett pedig ipari és lakossági világítástechnikai, villamossági és vagyonvédelmi termékeket forgalmaz. Továbbá gépészeti termékeket, szerszámokat és szerszámgépeket, valamint építési anyagokat értékesít. A szolgáltató ipar munkájának megsegítésére az üzemeltetési és karbantartási anyagok integrált kereskedőjeként pedig innovatív és egyedi megoldásokat is kínál. 

 

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Szakmai tanulmányi versenyek

Szakmai tanulmányi versenyek

Lezárultak az országos szakmai tanulmányi versenyek Nógrád megyei előválogatói Gratulálunk az oktatóknak és a jól teljesítő tanulóknak!

2022. febr. 2.
SZC
Szakember leszek IV. online pályaválasztási vetélkedő

Szakember leszek IV. online pályaválasztási vetélkedő

Szakember leszek IV. online pályaválasztási vetélkedő eredményei

2024. jan. 22.
GYA
Zárórendezvény Balassagyarmaton és Salgótarjában.

Zárórendezvény Balassagyarmaton és Salgótarjában.

Zárórendezvény Balassagyarmaton és Salgótarjában. 2022-1-HU01-KA121-VET-000057340

2023. szept. 28.
BV


KIMIKK
Egységes közadatkereső rendszerSzakképzési hét
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum

      3100 Salgótarján, Rákóczi út 60.

    • Telefon: +3632310231

      E-mail: centrum@nmszc.hu

      OM azonosító: 203048

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001294/2015 | E/2020/000161


    2024Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum